З Тернополя прийшли вельми сумні і тривожні новини. З'явилася інформація, що тернопільського школяря 11-ти років обстріляли з дробовика, коли він катався на санках біля своєї школи. Хлопчика доставили до лікарню з опіками і ранами.

Про це стало відомо завдяки новій публікації прес-служби Національної поліції України.

У Тернополі обстріляли школяра, фото: Нацполіція
У Тернополі обстріляли школяра, фото: Нацполіція

За інформацією поліцейських, під час операції, яку провели в Тернопільській обласній дитячій клінічній лікарні, з ран дитини вилучили понад 30 дробин, які травмували в тому числі і внутрішні органи.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Вночі хлопчика у важкому стані привезли до української столиці. Йому належить ще одна операція. Поліцейські Тернополя відкрили кримінальне провадження за статтею - "хуліганство".

У Тернополі обстріляли школяра, фото: Нацполіція
У Тернополі обстріляли школяра, фото: Нацполіція

Слідчі проаналізували можливі траєкторії пострілу, обстежили прилеглу територію, і в квартирі одного з місцевих жителів знайшли гладкоствольну зброю. Рушницю вилучили та відправили на експертизу.

Пізніше начальник відділу комунікації поліції Тернопільської області Сергій Крета розповів журналістам, що "встановлено ще одного постраждалого хлопчика, який був поруч з тим хлопчиком". Також поліцейські опублікували слідчі матеріали, які можна показати громадськості.

Раніше повідомляли, снайпер Путіна підло розстріляв українського захисника: вдома чекала старенька мама.

Як повідомляв Знай.uа, у центрі міста прогримів подвійний вибух, щонайменше 28 людей загинули: кадри з місця НП.

Знай.uа писав, озброєний чоловік відкрив вогонь відразу в двох містах, захопивши заручницю: все почалося з гаража.