25 січня в Україні настане кінець локдауну, який на три тижні закрив Непродовольчі магазини і ряд інших публічних закладів — уряд заявив, що продовжувати цей період не будуть. Однак після заповітної дати не всі карантинні обмеження будуть зняті.

25 січня Україна виходить з посиленого карантину. Повертаються ті обмеження, що діяли в грудні 2020 року.

"Епідеміологи фіксують стабілізацію ситуації із захворюваністю. Кількість зайнятих ліжкомісць знизилася до менш ніж 30%. При цьому уряд За останній час значно збільшив ліжкомісця з підведеним киснем: з 11 тисяч у вересні до 55 тисяч у січні цього року. На ці потреби для регіонів було виділено майже 1,5 млрд грн", - розповів у своєму телеграм-каналі прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

джерело: Кабінет Міністрів України
джерело: Кабінет Міністрів України

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Вас відправили на"дистанціонку"? Знайте свої права і особливості роботи "з дому".Дистанційна форма праці має свої особливості, які потрібно знати при переході на надомну роботу.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.иа» Німеччина ввела жорсткіші правила в'їзду для українців: що потрібно знати. Федеральний уряд Німеччини схвалив нові правила щодо в'їзду з країн з підвищеним ризиком зараження covid-19, зокрема з України.

Також «Знай.иа " писав, що Як працюватимуть навчальні заклади з 25 січня: у МОН перерахували заборони та правила. Міністерство освіти і науки України на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook розмістило інформацію про набір дітей в 10-11 класи закладів загальної середньої освіти в 2021 році.