Старша дочка актриси "Квартал 95" і "Жіночий квартал" Олени Кравець Марія не надто часто радує своїх шанувальників будь-якими фотографіями або відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 15 тисяч чоловік.

Зараз 17-річна знаменитість поділилася серією знімок з поїздки до Львова. Вона постала з посмішкою на обличчі, в червоній куртці і з сумочкою через плече. А ще в чорній шапці, сірій кофті і на другому знімку — в джинсах.

"То є Львів !", - написала Марія Кравець у підписі до публікації.

Марія Кравець, скріншот: Instagram
Марія Кравець, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще
"Як робити такі красиві фотографії? 😍", "Чому деякі потрапляють в топ найбільш нелайкнутих, це несправедливо, піду расжалуюсь Президенту за таку Леді", "Маш😻що ти за кайф❤️😘", "Милашка😻😻😻", "Тобто вовчиця", "Квіточка Маша 🙌💓", "Мечтааа🤧😍😭💔", — написали користувачі в коментарях до публікації, яка за годину зуміла набрати більше однієї тисячі "лайків".

Коментарі, скріншот: Instagram (Кравець)
Коментарі, скріншот: Instagram (Кравець)

Нагадаємо, донька Кравець з "Квартал 95" полізла під землю з подругою і порушила закон.

Як повідомляв "Знай.ua", 17-річну доньку Кравець засікли в оточенні чарок і келихів з вином: "Запрошуємо до столу". На фото перед Новим роком дівчата позують в українських народних вишиванках на тлі накритого святкового столу з різними закусками та стравами.

Знай.ua писав, дочка Кравець з "Квартал 95" відривається на ковзанах під українські гасла: "Маша патріотка"