У понеділок, 25 січня, окупанти в районі проведення операції Об'єднаних сил п'ять разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС у соцмережі Facebook.

Поблизу Південного, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", російсько-окупаційні війська відкривали вогонь з мінометів 120-го калібру, протитанкового ракетного комплексу, станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Недалеко від населеного пункту Хутір Вільний бойовики вели вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

В результаті ворожого обстрілу український воїн отримав поранення. Військового доставлено до лікувального закладу. Йому надається необхідна медична допомога лікарів.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", поблизу Тарамчука та Водяного противник відкривав вогонь зі стрілецької зброї, а біля Водяного – з підствольного гранатомета.

За інформацією пресцентру, на обстріли противника українські захисники відкривали вогонь. Про факти порушення режиму припинення вогню через українську сторону СЦКК повідомлено представникам ОБСЄ.

25 січня сапери ДСНС розмінували майже 2 гектари території та передали на знищення 31 вибухонебезпечний предмет.

скріншот

скріншот

Нагадаємо, ворог атакує українських воїнів з гранатометів і кулеметів: що відбувається на лінії вогню.

Як повідомляв портал Знай.uа, ОБСЄ нарешті побачило, як Путін на Донбасі плює на всі домовленості: "Гради", танки і зенітки.

Також портал Знай.uа писав, що на Луганщині виявили заборонені міни російського виробництва.