Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екссолістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість виставила досить пікантне відео, на якому позувала у власній квартирі в Києві, виконуючи фірмові танці біля холодильника на кухні, які часто публікує під хештегом #танцысхолодильником.
Так, артистка приміряла розкішну сукню яскраво-червоного кольору з глибоким декольте, спокусливо рухаючись на камеру, як би ненароково піддягаючи низ наряду. Красуня зізналася , що в такому вигляді готова їхати на Кубу, порівнявши себе з відчайдушною домогосподаркою. Зірка пожартувала, що їй залишилося вибрати лише дату для поїздки, адже відповідний образ вона вже знайшла.

"Дрожащий аромат цветов
Пьянит экзотикой и страстью,
Волненье будоражит кровь,
У наслаждения во власти.

Відчайдушна домогосподарка збирається на Кубу!
Вбрання готове, залишилося вибрати дату 😉"

Фолловери залишилися в захваті, засипаючи Настю компліментами: "Забери мене з собою!!", "Чачача😈 🔥"," дівчина в червоному💪 😍", " ну ось і холодильник повернувся в кадр!!!! але ти красивіше Насть❤️❤️❤️❤️❤️🔥🔥🔥😍😍😍👍👍👍".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще