Юний футболіст загинув після вуличної бійки: "Був талановитим спортсменом"

У Дубліні у вуличній бійці загинув ірландський футболіст Джош Данн. Про це повідомляє The Irish Sun. 16-річного хлопця вбили у вуличній бійці, що зав'язалася, зі слів свідків, між двома компаніями. Данн помер від поранень у лікарні. Місцева поліція порушила справу про вбивство.

ФК "Bohemian", джерело: Twitter
ФК "Bohemian", джерело: Twitter

Українських школярів змушують вчитися в "допотопних" класах без ремонту: "Це токсична цвіль"

Українцям показали в яких умовах змушують вчитися учнів київської школи №270. В одному з класів завелася цвіль на обшарпаних шпалерах, а лінолеум і той роз'їхався, оголюючи бетонну підлогу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

школа, скріншот з відео
школа, скріншот з відео

Багатійка Гросу зіткнулася з проблемами простих українців: "Якого хр*на?"

Відома українська співачка Аліна Гросу після розкішного весілля в Італії і декількох місяців шлюбу розлучилася з чоловіком-москвичем Олександром Комковим і повернулася до рідного Києва.

Аліна Гросу, фото з Instagram
Аліна Гросу, фото з Instagram

Лобода злякалась "НЛО" і відмовилась звідати незнану насолоду: "Я не змогла"

Мати Світлани Лободи поділилась своїми страхами та пояснила, чому побоялась сісти на "НЛО". Зірка російської естради Світлана Лобода, дуже активно веде свій акаунт в Instagram, де за її постами слідкує понад 6 мільйонів підписників, а співачка не втомлюється розважати публіку новими фото та відео, де б вона не перебувала - вдома, в турі чи на відпочинку.

Світлана Лобода з мамою, фото: Instagram
Світлана Лобода з мамою, фото: Instagram

Українських заробітчан заманюють додому великими грантами: повертайтеся і відкривайте бізнес

Заробітчани, які повернуться в Україну, зможуть отримати гранти від держави на відкриття власного бізнесу. Така підтримка передбачає до 150 тисяч гривень. Про це заявив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

Українці, фото: unian
Українці, фото: unian