Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook.

Нещодавно знаменитість виставила нове відео, в якому вирішила навчити українців етикету, запустивши нову рубрику під хештегом #етикетзфреймут. Так, артистка цього разу показала, як правильно наносити на тіло парфуми або туалетну воду, щоб оточуючі вас люди не кривилися від задушливого шлейфу і не намагалися втекти якнайдалі.

Красуня позувала в затишній домашній обстановці, примірявши розкішне шовкове плаття-комбінацію з тонкми бретелями і глибоким декольте, блиснувши стрункою фігурою і доповнивши жіночний образ масивними сережками. Зірка наочно продемонструвала, як ні в якому разі не варто чинити: наносити аромат впритул на тіло, "духати" окремо пахви, обличчя або волосся.

Замість цього варто злегка розпорошити парфуми перед собою, а потім як би увійти в хмарку з парфуму, щоб легкий і невимушений аромат дарував гарний настрій на цілий день.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Як правильно наносити парфуми?

На себе? Ні.

Краще покропити перед собою і зайти в хмаринку."

Фолловери не пройшли повз: "Найкраща😍 🔥", "Ну шикарне плаття Ольга❤️🙏 😘 😘"," ви шикарна!😍 💔 ", "Я так завжди роблю, а з мене всі сміються😃".

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері".