Масовий збій у Приватбанку? Банкомати "з'їли" картки і списали гроші з рахунків

Державний "ПриватБанк" отримує все більше і більше скарг на обслуговування клієнтів.

"Ребятки, варнінг! Сьогодні у двох моїх знайомих банкомат ПриватБанку зжер картки, а мені не видав готівку, при тому, що кошти з рахунку списали @_privatbank__original__ @privatbank_original @privatbank.work у чому справа???", - написав користувач в Stories, зазначивши основні акаунти державного банку в цій соціальній мережі.

ПриватБанк, скріншот: Youtube
ПриватБанк, скріншот: Youtube

Зеленський перед другим терміном натякнув на нові відкриття: "Хто може"

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Президент України Володимир Зеленський виклав нову публікацію на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, яка цього разу відноситься до першого космонавта незалежної України Леоніда Каденюка, який здійснив політ у космос. Зеленський виклав фото з масивним пам'ятником герою і написав особисте привітання.

Володимир Зеленський, скріншот: Youtube
Володимир Зеленський, скріншот: Youtube

Безпечні домашні пологи в Україні: лікар пояснила, чому це неможливо

Днями в пологовому будинку Рівного сталася трагедія, там померла жінка, яка втратила багато крові після домашніх пологів. За породіллею спостерігала доула, але вона нічим тій не допомогла.

Пологовий будинок, кадр з відео
Пологовий будинок, кадр з відео

Створене Парламентом Бюро безпеки "зжере" куш з бюджету: "А нафіга ви це створили?" - думки українців

НАБУ, Вищий антикорупційний суд, ДБР - відсьогодні список антикорупційних держорганів поповнила ще одна структура. Це Бюро економічної безпеки України. "За" затвердження проекту Закону Про Бюро економічної безпеки України № 3087-д віддали голоси 242 народних депутати.

Верховна Рада України, фото: rada.gov.ua
Верховна Рада України, фото: rada.gov.ua

Українським випускникам пообіцяли по 100 тисяч за успішне ЗНО

Українських школярів, які найкраще склали ЗНО, може очікувати винагороду розміром у 100 тисяч гривень від держави. Про те, що відповідну постанову було прийнято під час засідання Комітету з питань освіти, науки та інновацій розповіла його секретар, народний депутат від "Голосу" Наталія Піпа.

Навчання у школі, кадр з відео
Навчання у школі, кадр з відео