Відома українська співачка, колишня учасниця гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва, яка зараз виступає під псевдонімом Dorofeeva, часто ділиться з багатомільйонною аудиторією яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Цього разу 30-річна артистка поділилася на своїй сторінці в соцмережі новим влогом з Балі, де вона нещодавно відпочивала з чоловіком, співаком Володимиром Дантесом. Також Надя зазначила, що вирішила знімати відео в новому вертикальному форматі.

"Друзі! У цей зимовий вечір запрошую вас на перегляд нового і спекотного влогу. Пишіть як вам новий формат, залишайте коменти, ставте лайки, сердечка і всі ці справи💛", - написала Дорофєєва.

"Зробила цей вечір прекрасним 😻🔥", "Офігенний влог 💥", "Було зручніше в ютюбі( 😕", - прокоментували користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

скріншот коментарів

Раніше ми писали про те, що Володимир Дантес показав Надію Дорофєєву зовсім голою, груди прикривали лише пелюсточки. Зіркова парочка вирішила усамітнитися посеред казкового Балі.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва приголомшила Вову Дантеса зізнанням: "Я тобі не пара". Артистка створила ролик спеціально для популярної серед зірок шоу-бізнесу платформи TikTok, на якому нібито наспівувала трек Бьянкі "А че-че".

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Дантес змусив Дорофєєву приїхати до свекрухи, Надю підриває: "Мати заборонила мені".

Також портал Знай.uа писав, що чоловік Дорофєєвої Володимир Дантес розповів, що почому на казковому Балі: "Ціни впали на 60-70%".