Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує багатомільйонну аудиторію фото і відео в соцмережі.

Так, нещодавно телеведуча шоу "Хто зверху" і "Le маршрутка" з'явилася на картині українського дизайнера і відеомейкера Євгена Євгеновича. Художник зобразив Нікітюк на одному зі своїх фотоколажів у соціальній мережі Instagram.

Євген взяв свіжу фотографію 33-річної зірки, на якій вона позує з яскравим макіяжем та в бежевій нижній білизні. На картині Леся прикріплена до тіла жінки в красивій сукні в теплих жовтих кольорах. Варто зазначити, що вийшло досить жіночно і спокусливо.

Леся Нікітюк, фото з Instagram

"З Творцем, чисті душі, з Творцем!!! ❤️❤️❤️", "Вау😍", - написали в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

скріншот коментарів

Раніше ми писали про те, що Леся Нікітюк виділилася на тлі Катерини Кухар з "Танців зірками": "Маленька".

Нагадаємо, Леся Нікітюк заради "Холостячки" зважилася на радикальні заходи: "Бинти щойно зняли".

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк зачарувала вигинами на Мальдівах: "Погляд пропалює". Телезірка поділилася гарячим знімком з Мальдів.

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк слідом за Настею Каменських і Олею Поляковою помчала з України: житиме на воді.