За межею цинізму: в окупованому Криму ветеранам подарували по 125 грамів хліба

Окупанти в Криму черговий раз зганьбилися акцією для ветеранів, влаштувавши показуху, яка знаходиться за межею цинізму. У Сімферопольському районі місцева так звана "влада" влаштували неоднозначну акцію до Дня зняття блокади Ленінграда, 27 січня. Ветеранам Другої світової видали блокадні пайки зі шматочками хліба до 125 грамів - "як на війні".

Туалетний папір не задовольнив українських комунальників: "Не врятувало"

Мова пішла про 60-метровому рулоні туалетного паперу, який на ділі навіть до 50 метрів не дотягує. Закупівлю серветок і туалетного паперу проводило комунальне підприємство "Калинівський ринок". А ось щоб переконатися в тому, що товар буде відповідати всім вимогам — у постачальників попросили надати зразок продукції.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Туалетний папір, скріншот: Youtube
Туалетний папір, скріншот: Youtube

Медики розповіли, як спробувати розпізнати безсимптомний Covid-19

Дуже часто коронавірусна інфекція Covid-19 має прихований перебіг, тому людина не відчуває симптомів і не показує ознак захворювання. Єдиним надійним способом перевірити, чи було у людини це захворювання, залишається тестування.

Лікарня, фото: скріншот з відео
Лікарня, фото: скріншот з відео

Українці згадують про героя, який загинув на Донбасі: бій під Крутами - його історія

Спогади належать і героям бою під Крутами, збройним формуванням Української Народної Республіки, які намагалися зупинити просування радянських загонів під командуванням Михайла Муравйова до Києва. Саша Марков позаторік пішов з життя в бою на Світлодарській дузі.

Олександр Маркiв, скріншот: Youtube
Олександр Маркiв, скріншот: Youtube

Зеленський віддав шоумену Скічку Черкащину - з ведучого "Євробачення" в главу області

На сайті Офіційного інтернет-представництва президента України, яким зараз виступає Володимир Зеленський, 29 січня 2021 року з'явився указ "Про призначення О.Скічка головою Черкаської обласної державної адміністрації".

Скічко і Зеленський, фото: president.gov.ua
Скічко і Зеленський, фото: president.gov.ua