Минулої доби російські окупанти на Донбасі не одноразово порушували режим тиші, двоє українських воїнів отримали поранення.
Як повідомили в штабі ООС, протягом доби 29 січня в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано п’ять порушень режиму припинення вогню.
Так, біля Водяного окупанти, застосувавши безпілотник, скинули дві осколкові гранати ВОГ-17 над українськими позиціями. Внаслідок цього двоє наших захисників отримали осколкові поранення. Поранених воїнів оперативно доставили до лікарні, де їм вже надали необхідну медичну допомогу.
Поблизу Опитного російські збройні формування здійснили кілька пострілів в бік українських позицій з підствольного гранатомета та стрілецької зброї, а біля Авдіївки – з підствольного та ручного протитанкового гранатометів.
Про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ.
Від початку поточної доби, 30 січня, вздовж всієї лінії розмежування порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Ранкове зведення щодо ситуації на фронті станом на 7.00 30 січня
Ранкове зведення щодо ситуації на фронті станом на 7.00 30 січня

Нагадаємо, окупанти попри домовленості застосовують заборонену зброю

Як повідомляв портал Знай.ua, українські воїни стали рятівниками для дівчинки з інвалідністю

Також Знай.ua писав, пройшов підвали-катівні путінських найманців: отець Діонісій розповів, як став капеланом

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще