У середині січня біля берегів Турецької Республіки затонув Російський суховантаж під назвою Arvin.

Він був побудований ще в 1974 році і ходив під прапором Палау, що випливає з даних моніторингового ресурсу Vesselfinder. Ще минулого року, 30 грудня, суховантаж знаходився в порту грузинського містечка Поті, а 15 січня — в порту турецького міста Бартин.

Зараз з'явилося відео аварії судна, зняте на самому кораблі. Всі 15 членів екіпажу згодом перебували в трьох рятувальних шлюпках, про що стало відомо завдяки заяві губернатора провінції Бартин Сінана Гюнера.

"Та ну нах*й. П*здец, та ну нах*й. *банний в рот. Костюм. Съ*буй, съ*буй. Бл*ть не можу, допоможіть", — кажуть члени екіпажу під час того, як корабель піднімається на хвилях і в якийсь момент бачать, що ніс судна відламується. Починається паніка і екстрений втечу до рятувальних шлюпок.

Крах корабля з українцями на борту, скріншот: Youtube
Крах корабля з українцями на борту, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

Міністерство закордонних справ повідомляє, що ще троє українців не були знайдені. П'ятеро громадян України вже виписані з лікарні. Суховантаж Arvin прямував до Болгарії, але несприятливі погодні умови поставили хрест на цьому шляху.

"В ході проведення пошуково-рятувальних робіт всього знайшли тіла 3 членів екіпажу (з них 2 громадянина України)", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, біля Туреччини потонув російський корабель з українцями на борту: є загиблі

Як повідомляв "Знай.ua", в Туреччині врятували п'ять українських моряків із затонулого корабля "Arvin", рятувальна операція триває

Знай.ua писав, в аварії суховантажу "Arvin" загинуло двоє українців: інформація МЗС