Ще минулого року піднялося питання про дефіцит води на Кримському півострові.

Віце-прем'єр Російської Федерації Марат Хуснуллін пояснював цю ситуацію "злодійством" самими кримчанами.

"Ключова проблема втрат-це крадіжка. Цим теж потрібно займатися, при необхідності треба залучати правоохоронні органи, потрібно взяти на контроль, звідки йде несанкціонований паркан, де неправильні прилади обліку стоять, де сьогодні люди спеціально ламають або псують прилади обліку, поливають свої городи. У нас десь не вистачає води вдома, а хтось без лічильника воду ллє скільки завгодно", - говорив раніше він.

В Криму пересихають озера, скрін з відео
В Криму пересихають озера, скрін з відео

А зараз в Інтернеті з'явилося відео, на якому один з жителів Криму (Сімферополь) зняв плачевну ситуацію з водою, що тече з кранів в будинках місцевих жителів. Навіть придивлятися не доводиться, так як вода біжить коричневого кольору. Нею неможливо помити посуд або викупнутися самому. Проблема з водою на півострові є катастрофою.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Вирішувати проблеми з водою в Криму Уряд РФ вирішив завдяки 870 мільйонам рублів. А ось Україна відновить водопостачання анексованого півострова лише після деокупації.

Нагадаємо, за межею цинізму: в окупованому Криму ветеранам подарували по 125 грамів хліба

Як повідомляв "Знай.ua", у Путіна заявили, що кримчани самі винні в дефіциті води, менше потрібно красти: "Ллє скільки завгодно"

Знай.ua писав, Росія залишила Крим без гарячої води до кінця 2020 року: як жити людям в диких умовах