Шахраї пропонують українцям підроблені ПЛР-тести: Ляшко зробив заяву

Заступник міністра охорони здоров'я головний санітарний лікар України Віктор Ляшко нагадав, що підробка довідок про проходження тесту на коронавірус – кримінальний злочин, а також закликав українців не користуватися послугами сумнівних осіб і не створювати їм попиту на злочинну діяльність.

Українські військові, фото: прес-служба ООС
Українські військові, фото: прес-служба ООС

Минулої доби російські окупанти на Донбасі не одноразово порушували режим тиші, двоє українських воїнів отримали поранення.

Володимир Зеленський, скріншот: Youtube
Володимир Зеленський, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Зеленський заговорив про страх перед референдумами: "Без влади і впливу"

На офіційній сторінці президента України Володимира Зеленського в Telegram з'явилася нова публікація. У ній глава держави поговорив про страх політиків перед законом про референдум.

Крах корабля з українцями на борту, скріншот: Youtube
Крах корабля з українцями на борту, скріншот: Youtube

Корабель з українцями зазнав аварії в Чорному морі: ніс відірвався просто на хвилі

У середині січня біля берегів Турецької Республіки затонув Російський суховантаж під назвою Arvin. Зараз з'явилося відео аварії судна, зняте на самому кораблі. Всі 15 членів екіпажу згодом перебували в трьох рятувальних шлюпках, про що стало відомо завдяки заяві губернатора провінції Бартин Сінана Гюнера.

Максим Степанов, скріншот YouTube
Максим Степанов, скріншот YouTube

Степанов сказав, чому українці не хочуть вакцинуватись: "Я лікар і не дозволяю собі"

Максим Степанов вважає, що найбільша проблема, яка на сьогодні існує, це дуже мала кількість людей, які готові до безкоштовної вакцинації від коронавірусу.