31 січня, на одному з фан-акаунтів Тіни Кароль в соціальній мережі Instagram з'явилися фрагменти зі знімального майданчика 11 сезону "Голосу країни", на яких українці можуть помітити повернення Дана Балана.

Популярна українська виконавиця, а також тренер шоу "Голос країни" і ведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль 25 січня 2021 року святкувала свій 36 день народження. З самого ранку вона отримувала безліч привітань від колег і шанувальників, з якими частенько ділиться всілякими фото і відео в Instagram.

"Друзі, шок-сенсація. Так, це трапилося. Ви не вірили. Це справжній Дан Балан", - говорить хлопець, який знімає розмову Балана з Вінником.

Молдавський співак Дан Балан тоді теж не залишився осторонь. Він був її колегою, їм приписували пристрасний роман, А 25 числа він виклав дуже ніжний знімок з Кароль. На наданих фотографіях на фан-сторінці Дан Балан стоїть над Тіною в одному суддівському кріслі.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Тіна Кароль і Дан Балан, скріншот: Instagram Stories
Тіна Кароль і Дан Балан, скріншот: Instagram Stories

Її ж опублікував у себе в Stories відомий шоумен і радіоведучий Слава Дьомін, який став ведучим бекстейджу проекту.

Нагадаємо, Дан Балан на всю Україну сказав Тіні Кароль заповітні слова, фанати чекають весілля. "Happy Birthday, darling (люба)...@tina_karol", - написав він у підписі до фотографії.

Як повідомляв "Знай.ua", секретні матеріали та фото Тіни Кароль злили в мережу: "За мною шпигують"

Знай.ua писав, Тіна Кароль забула про Балана і стала мрією байкера: такий ви її ще не бачили. Так, співачка показала два спокусливих образи. Спочатку красуня одягла на себе довгу латексну спідницю з високим розрізом, який оголює струнку ніжку співачки.