Ведучі хардкор-реаліті " у кого більше?", яке показує Новий канал, не перестають дивувати вибором своїх робіт. Вони іноді погоджуються на щось, здавалося б, нереальне, щоб заробити гроші і уникнути покарання.

Але бувають і винятки з правил. Ось, наприклад, під час подорожі в Гоа (Індія) невимовно пощастило з працевлаштуванням Валентину Чернявському.

"Ми знімали "У кого більше?"у самий пік сезону, - каже ведучий. - В цей час в Гоа процвітає готельний бізнес. Там навіть прості коридорні (люди, що працюють на поверсі в готелі – ред.) заробляють багато. Друг моєї знайомої є власником декількох готелів в Гоа, і я вирішив піти працювати в один з них".

Проект "У кого більше", фото: Новий канал
Проект "У кого більше", фото: Новий канал

Занесло ведучого реаліті не аби куди, а в п'ятизірковий De Luxe готель з сотнею комфортабельних номерів і п'ятьма першокласними ресторанами. Валентина відразу попередили, що в готелі – високі стандарти. Це хлопця не злякало, а навіть навпаки – надихнуло на роботу.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Спочатку мені запропонували бути звичайним коридорним, - каже Чернявський. - Але мені вдалося переконати директора, що я можу займати високу посаду. Завдяки тому, що багато подорожую і розбираюся в готельній справі, мені довірили роботу старшого коридорного на поверсі. В обов'язки входило наступне: стежити за дотриманням стандартів, навчати персонал, ділитися власним досвідом. Мені навіть видали телефон. Я повинен був приймати дзвінки від гостей готелю і піклуватися, щоб їх прохання виконували якомога швидше якісніше".

Проект "У кого більше", фото: Новий канал
Проект "У кого більше", фото: Новий канал

Отримати керівну посаду в крутому готелі в чужій екзотичній країні-це, здавалося б, перемога. Але Валентин вирішив не зупинятися і придумав ще один спосіб, як полегшити собі життя.

"Одному з коридорних я віддав телефон, навчив правильно відповідати на дзвінки клієнтів і приймати замовлення, – говорить ведучий. - Переконав, що тепер він голос цілого поверху готелю. Той гордо пішов працювати, а я залишився дрімати в чистому номері".

"Життя-казка", - скажете ви. Але ні. Довго це байдикування не тривало. Закінчилося рівно тоді, коли перший клієнт поскаржився, що, телефонуючи старшому коридорному, почув в трубці схлипування і фразу: "Ой, вибачте, я забув текст".

Нагадавши, Івлєєва з "Орел і Решка" показала найпотужніше місце сили на планеті.

Як повідомляв "Знай.иа", Івлєєва з "Орел і решка" розкрила секрет захмарної ціни Мальдів, як будують райський куточок.

Також "Знай.иа" писав, що Позитив з " Время и Стекло "і Андраде стануть новими ведучими"Орла і Решки".