Український споживач з Харкова придбав у одному з магазинів торгової марки "Кулиничі" пиріг з грибами, всередині якого він помітив плісняву.

Про це повідомляє популярний спеціалізований телеграм-канал "Народный ревизор" — один з тих, які викладають скарги незадоволених клієнтів на неякісні продукти та інші проблеми в магазинах роздрібної торгівлі й не тільки.

"Пиріг з грибами і пліснявою. Мабуть, продавці вирішили продати торішню продукцію, але цвіль такого розміру неможливо було не помітити в слойці", — йде мова в оригінальній публікації на телеграм-каналі.

Скріншот Telegram
Скріншот Telegram

У доказ цих слів у дописі розміщено й фотографії зловісного пирога - однак розгледіти деталі там важко. Принаймні, помітити білу субстанцію, яку ідентифікували як плісняву, можна. Стверджується, що продукція була придбана у Харкові, у магазині "Кулиничі" навпроти кінотеатру Kinoland.

Популярні новини зараз
Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Фото Telegram
Фото Telegram

На жаль, про те, чи звертався споживач до адміністрації магазину та якою була її відповідь не повідомляється.

Нагадаємо, Креветки з АТБ примудрилися "надути" покупця навіть замороженими: "Заплатили за воду".

Як повідомляв Знай.ua, магазин впарює українцям "свіжі" еклери по другому колу: "Відчайдушна реанімація".