У вівторок, 2 лютого, по всій Україні триматиметься хмарна погода. За прогнозом синоптиків Укргідрометцентру, опадів не передбачається.

У західних областях буде від 0 до + 4 градусів, вночі температура опуститься до -5 градусів. Можливий сніг. У центральних областях температура вдень становитиме від -4 до -6 градусів, нічна – до -12 градусів.

На Півночі України температура повітря вдень триматиметься в межах від +2 до +6 градусів, а вночі до -5 градусів. У східних регіонах температура триматиметься в межах +1 +3 градусів, нічна температура – в межах -2 -4 градусів. Можливий сніг.

На Півдні країни температура складе від +2 до +8 градусів вдень, нічна – в межах -2 -4 градусів, прогнозується сніг з дощем.

У Києві у вівторок хмарна погода триматиметься до самого вечора. Без опадів. Вдень температура повітря в столиці становитиме -4 -5 градусів, а вночі температура опуститься до -6 градусів.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

погода на 2 лютого, фото з сайту Укргідрометцентр

Народний прогноз погоди в Україні

2 лютого вшановується пам'ять преподобного Євфимія Великого. По хуртовинах наші предки передбачали погоду на найближче майбутнє. Якщо в цей день мете заметіль, то весь Масляний тиждень буде з хуртовиною. А якщо на Юхимія опівдні було сонце, то весну очікували ранню.

Нагадаємо, весна засушить землю до тріщин: синоптик попередив українців тривожним прогнозом.

Як повідомляв портал Знай.uа, вчені назвали 4 причини постійного почуття холоду: від гормонів до судин.

Також портал Знай.uа писав прогноз погоди на 2021: на українців чекає літо в травні і зима на контрасті.