Євген Кошовий - комік і артист "95 Кварталу" і друг президента України Володимира Зеленського не надто часто радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,3 мільйона чоловік.

Його дружина Ксенія закінчила Московську балетну школу і танцює в балеті Олени Коляденко, а також займається особистим брендом дитячого одягу. Зараз у неї в Stories з'явилося відео, на якому зображений Євген і тарілка пельменів перед ним.

Євген Кошовий, скріншот: Instagram Stories
Євген Кошовий, скріншот: Instagram Stories

"А як ви їсте пельмені? З оцтом, перчиком?", — запитала жінка і кошовий додав, що ще й з хлібом з здивованим виразом обличчя.

"Так, Женечка, і з хлібом пельмені", - додала Ксенія, показуючи на камеру то тарілку, то обличчя Євгена, який згодом трохи підняв тон. "Дивіться у свою тарілку", - відповів він їй.

Крім цієї Stories, жінка також публікувала знімок, зроблений на камеру з миттєвою печаткою фото, на якому зображена вона, Євген і їх дочка. А також пройдені нею процедури.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Кошовий з "Кварталу 95" показав свій великий животик Еллерту і рибалці: "Якийсь незручний"

Як повідомляв "Знай.ua", Кошовий з "Квартал 95" похвалився "космічним" сніданком: "Як тобі таке, Ілон?"

Знай.ua писав, Кошовий з Кварталу зізнався, що спільного у нього з Зеленським: "Краще...". Прості українці долучилися до привітань президента, написали теплі слова у коментарях та зазначили, що саме такими, як Кошовий, мають бути справжні щирі друзі.