На сторінці громадської організації UAnimals в соціальній мережі Facebook раніше розповідали про власний чесний онлайн-магазин шуб і хутра.
Зоозахисники закликають людей відмовлятися від покупок натурального хутра, перестати ходити в цирки з тваринами, до яких погано ставляться, і нагадали про триваючу боротьбу з фотографами з Хрещатика, які знущаються над мавпами. А зараз у Facebook виклали пост, в якому йдеться про собачку Тіму, яка втратила нещодавно лапку.

Собачка Тіма, фото: Facebook
Собачка Тіма, фото: Facebook

"Її знайшли травмованою поруч із заправкою, де вона лежала на картонній підстилці і майже не рухалася. Небайдужі люди вирішили, що залишати її в такому стані - це приректи на смерть. Взяли з собою до Києва, щоб завезти в клініку. Всю дорогу п'ятимісячний щеня терпляче їхав в машині, в повній довірі до своїх рятівників. Згодом ветеринари пояснили, що собака пережила сильний удар, що пошкодило сухожилля на лапі. Тому врятувати кінцівку таки не вдалося і травмовану частину ампутували", - йдеться в публікації.

UAninals повідомляє, що зараз Тіма все ж відчуває себе прекрасно, будучи енергійною і велелюбною по відношенню до людей. У неї немає ніяких скарг на здоров'я. У пості пропонується поширити цю новину до себе на сторінки, щоб собачка змогла знайти хороших господарів.

UAnimals, скріншот: Facebook
UAnimals, скріншот: Facebook

Нагадаємо, зоозахисники нагадали українцям про долю тварин у клітках: "Втомилися від карантину? Тримавши"

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", бездомні хвостики змушені боротися за свої життя в суворі морози: "Не проходь повз"

Знай.ua писав, суд у Києві виправдав нелюда-шкуродера Святогора, який отруїв тисячі собак: "Це його думка"