Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська порадувала фанатів новим розкішним фото.

Відповідний кадр з'явився на її сторінці в Instagram.

45-річна Наталія Могилевська активно веде життя в соціальних мережах-вона не соромиться показувати свою творчість і зніматися в кумедних відеороликах для TikTok. Цього разу українська зірка вирішила відійти від веселощів і змусила фанатів задуматися.

Вона опублікувала чорно-біле фото, на якому постала з яскравим макіяжем, в шубі зі штучного хутра і вибрала масивні ланцюги у вигляді аксесуарів.

Але, незважаючи на красивий і загадковий кадр, фанатів привернуло зовсім не це-співачка під публікацією поставила інтригуюче питання:

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

" як ви думаєте, чи може повернутися любов до колишнього через час? З вами таке траплялося?",- написала Наталія Могилевська.

Користувачі Мережі не змусили виконавицю чекати відповіді, висловивши свою думку в коментарях під фото. Деякі порахували, що до колишніх хлопців краще не повертатися і шукати нову любов, а інші припустили, що почуття в дійсності можуть повернутися.

"Не траплялося, але думаю цілком можливо", "Пережоване вже не смачно😂", " може, але так як було вже не буде.Перевірено життям, потрібно йти вперед і не обертатися!", "Любов живе вічно, любов буває один раз".

Нагадаємо, що Наталія Могилевська поділилася яскравим кадром, показавши, що може створити свято де завгодно.

Як повідомляв портал Знай.иа, Наталія Могилевська поділилася кумедним роликом, пробуючи популярні тренди TikTok.

Також Знай.иа писав, що Могилевська показала фото з вечірки Кухар і нарвалася на образу Полякової.