Відомий український комік і зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач частенько радує своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,6 мільйонів чоловік.

Зараз же чоловік поділився несподіваним і приємним для фанатів анонсом.

"Вже чули? Новий сезон Полтави відзнято!!! Старт вже 15 лютого о 19:15 на @tet_tv ))) #одногоразупідполтавою #новыйсезон #серіал #серіал", — написав він у підписі до знімка, на якому постав разом з 35-річним актором Віктором Леонідовичем Гевко.

Він виконує роль кума Віті в серіалі. "Одного разу під Полтавою" налічує вже 12 сезонів і лише в першому було всього 8 епізодів. В інших з них — 20 серій.

Юрій Ткач, скріншот: Instagram
Юрій Ткач, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще
Юрій Ткач витріщив одне око, поки Гевко йому щось розповідає на вухо. "Я дуже чекаю!!! ❤ ️", "Кайф❤️", "Дуже чекаю обожнюю вас 🔥❤️", "Коли перцівка в око потрапила🤣", "Х*йня", "Це треба так вміти вилупити очі, Юрчик ви супер. 👏 👏 👏 ", "Чекаємо з нетерпінням", " вітаю! Буде круто! ❤️😂🙌", — написали користувачі в коментарях до публікації.

Юрій Ткач, скріншот: Instagram
Юрій Ткач, скріншот: Instagram

Юрій Ткач, скріншот: Instagram
Юрій Ткач, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Юрій Ткач з "Квартал 95" навчив, як правильно фоткати своїх пухнастиків: переляк в очах

Як повідомляв "Знай.ua", Юрій Ткач з "Кварталу" пригорнув тілом до кращого друга: "Любов з першого погляду"

Знай.ua писав, Юрій Ткач з "Квартал 95" мало не влаштував НП на зйомках: реакція команди безцінна