Вже 5 березня 2021 року на телеканалі СТБ розпочнеться довгоочікуваний новий сезон романтичного проекту "Холостяк".

І саме Михайло Заливако - 31-річний бізнесмен з Харкова - став головним героєм 11 сезону. Він засновник логістичної компанії і любитель спорту, який займає в його житті важливе місце, крім бізнесу. У минулому році він здійснив сходження на Ельбрус і дуже любить кішок — вдома у нього два чарівних котика.

Зараз же Михайло Заливако на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать близько 16 тисяч чоловік, опублікував цілу серію чорно-білих знімків з оголеним торсом в спортзалі. На першому фото не видно, проте на наступних можна помітити, що чоловік спеціально облив себе водою.

Новий "Холостяк", скріншот: Instagram
Новий "Холостяк", скріншот: Instagram

"Дуже хитро водичкою сисечки полити для фото 👏 🏻 Шкода немає смайлика "афроамериканецпалецувиска", "Михайло ви дуже мужній", "Це відразу так що б Дівчатка не могли заснути😁", "схожий на людину, яка перевіряє квитки перед заходом в поїзд🚆", "На обкладинку жіночого журналу)", "А яку потрібно фотку виставити щоб Стас не написав перший коментар ?)", — написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram ("Новий Холостяк")
Коментарі, скріншот: Instagram ("Новий Холостяк")

Нагадаємо, новий "Холостяк" розчулив плюшевою ніжністю: "Подвійна доза мілоти"

Як повідомляв "Знай.ua", Новий анонс з "Холостяком" Заливако розтопив серця фанаток: "Він завжди буде поруч"

Знай.ua писав, новий " Холостяк" Заливако показав, з ким проводить холодні вечори під час проекту