Молодий український актор і зірка серіалів "Кріпосна" і "Зловити Кайдаша" Тарас Цимбалюк поділився планами на день. І навіть в реалізації професійних цілей йому не завадить розбитий ніс.

"Плани на день: записати проби (незважаючи на розбитий ніс, працювати треба). Перегорнути кілька сторінок улюбленого Цвейга. Подивитися хороше кіно", - пише Тарас.

Актор також поділився з шанувальниками своєю рекомендацією, фільм, який він нещодавно подивився.

"До речі, про кіно... Подивилися з Тіною Юріївною позавчора "ще по одній"... - геніальне кіно. Геніальне своєю простотою, лаконічністю і в той же час глибиною. Скандинави впевнено йдуть вперед, беручи у всьому найвищі планки, і їх фільми не стали винятком!",- заявив артист.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Раніше ми повідомляли, що Тарас Цимбалюк отримав серйозну травму на зйомках — йому зламали ніс.

Травма стала наслідком зйомки сцени бійки, в якій партнер Цимбалюка послизнувся і заїхав кулаком в обличчя актора-красеня.

Нагадаємо, зірці" кріпак " Цимбалюку зламали ніс у бійці.

Як повідомляв "Знай.uа", Цимбалюк з "Танців з зірками" підкорив голим тілом навіть хлопців.

Також "Знай.uа" писав, що зірка" кріпак " Цимбалюк вирішив помірятися силою погляду з Усиком і Макгрегором.