Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно на фан-акаунті зірки Ani Lorak Style з'явився детальний розбір вбрань Кароліни, адже аудиторія виконавиці називає її справжньою іконою стилю, пильно стежить за всіма образами зірки, як вдалими, так і провальними. 42-річна артистка обожнює і зручні кросівки, і взуття на високих підборах, для світських заходів вибирає розкішні облягаючі сукні з глибоким декольте, які вдало підкреслюють її фігуру, а для прогулянок - затишні вбрання-оверсайз.

Як виявилося, Ані не гребує мас-маркетом, на кількох її фотосесіях і в гардеробі співачки були помічені речі, які може дозволити собі фактично кожен бажаючий. Наприклад, на одній з фотосесій Лорак приміряла оксамитові босоніжки з Zara за 75 доларів, на іншому відео красувалася в бейсболці "47" за 11 баксів.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Втім, співачка обожнює і дизайнерські вбрання, за які явно не проти віддати навіть кілька тисяч. Лорак живить особливу пристрасть до туфель Bottega Veneta і Alexander Wang, ціна яких може спокійно перевищувати тисячу доларів. Серед досить дорогих покупок Кароліни - косуха Yves Saint Laurent за 3600 доларів, а також клатч Chanel за 3045.