Відомий своїми різкими заяви український депутат Ілля Кива висловився стосовно нового Законопроєкту № 4689, який планує прийняти Верховна Рада. Відомо, що даний проєкт закону передбачає введення санкцій проти держави Нікарагуа.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Іллі Киви в мережі Facebook.

"Ми розглядаємо законопроєкт про накладення секторальних санкцій на країну Нікарагуа... Країна Нікарагуа дозволила собі відкрити представництсвто в Криму, і ми повинні протистояти цьому. Після прийняття цього законопроєкту, життя українців покращиться, тарифи впадуть, хвороби зупиняться, війни припиняться і Україна стане процвітаючою державою", - в іронічній формі висміяв новий проєкт закону Ілля Кива.

Ілля Кива, скріншот: Facebook
Ілля Кива, скріншот: Facebook

"У нас, с*ка, країна вмирає, а ці бл*ді штовхають безумство - типу законопроєкту щодо санкції на Нікарагуа", - додав Кива.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще
Також варто нагадати нашим читачам, що боротьба з кнопкодавством розвиток демократії та вдосконалення питання вакцинації - ось декілька з основних напрямків роботи П'ятої сесії Верховної Ради України дев'ятого скликання на 2021 рік. Про це стало відомо в ході засідання Погоджувальної ради парламенту, що відбулося в перший день лютого.