Нове шоу "Маска", зірковими суддями якого стали Настя Каменських, Оля Полякова, Андрій Данилко і Дзіздьо (Михайло Хома) стартувало на телеканалі "Україна" в суботу, 16 січня.

У довгоочікуваному проекті взяли участь 16 найвідоміших людей України, а крім співаків і співачок на сцені будуть запалювати актори, коміки, спортсмени, політики, ведучі. Суть "Маски" - розгадати, хто із зірок ховається під масивними костюмами фантастичних персонажів.

Так, у новому випуску шоу зіркових детективів підкорила яскрава Крапанка, яка виконала хіт Вєрки Сердючки "Дольче Габбана". Запальний виступ не залишився непоміченим, а тому вже в кінці шоу і самі зірки, і аудиторія залу запропонувала розсекретити знаменитість, яка пляталася під масивним костюмом. На загальний подив Крапанкою виявилася відома режисерка, акторка і телеведуча Оксана Байрак. Незважаючи на 5 важливих підказок, ніхто так і не зміг вгадати, хто ж переховувався під маскою.

"ТОП-5 ПІДКАЗОК ПРО ОКСАНУ БАЙРАК 🔥

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Минулої суботи ми розсекретили Крапанку. Її образ талановито втілила на сцені шоу МАСКА режисерка Оксана Байрак @ksanabayrak.

Давайте перевіримо, чи всі підказки Крапанки ви розгадали?

◾ «Довіримося жіночій інтуіції» - назва фільму «Жіноча інтуїція», режисеркою якого є Оксана Байрак

◾ ШИЗОЗО - це унікальне слово, яке вигадала і часто в повсякденному житті використовує Оксана. ШИЗОЗО означає дивакуватість

◾ «Все можливо» - фільм, в якому Оксана Байрак була режисером, сценаристом та продюсером

◾ Загадка «Суцільна надія» - зашифрований подвійний зв'язок Оксани Байрак з Надією Мейхер та Надією Дорофєєвою: Байрак і Дорофєєва родом із Сімферополя, а от Мейхер грала в серіалі нашої героїні «Ніщо не трапляється двічі»

◾ «Краса вимагає жертв» - фільм в якому Оксана була сценаристом та зіграла роль Тамари Золотарьової"

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.