Шанувальники Примадонни російської естради Алли Пугачової порівняли зовнішність її двох дочок і розділилися в думках. Відповідний пост розмістили у фан-акаунті артистки.

На фото зробили колаж з фотографії дорослої Христини Орбакайте і маленької Лізи. Дві чарівні блондинки дійсно мають схожість між собою. Крім пшеничного відтінку волосся обидві дівчинки мають блакитні очі і не тільки.

Шанувальники прийшли в захват від таких фотографій красунь Пугачової. Але дещо розділилися в думках. Одні відзначили разючу схожість дівчаток. Інші ж відзначили,що вони більше схожі не на сестер, а на матір з дочкою. А деякі і зовсім не побачили подібності, але таких було зовсім мало.

"дивуєшся людям яким складно порадіти за інших. У такої талановитої жінки талановиті діти і онуки. Це таке щастя бачити їх спостерігати за ними і радіти за них. Алла і твоя сім'я ви принадність", " Боже! Які красуні", "ніколи не бачила спільного фото щоб вони удвох сиділи або стояли", "Алла щаслива маючи таких дочок, і ще обожнюю Гаріка", " може це мати і дочка?", "Подібності немає", " не смішіть народ.", "Ні, ця її мати", "захоплююся і люблю вас сестрички", - пишуть коментатори.

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів В Україні почнуть готувати школярів до реального життя: скасовують 11-річку та змінюють предмети
Показати ще

Нагадаємо, Крістіна Орбакайте "помахала ручкою" прямо на день народження чоловіка.

Як повідомляв "Знай.uа", фігура дочки Пугачової Орбакайте не вразила журі"Маски".

Також "Знай.uа" писав, що Пугачова зробила Кіркорову боляче-навіть Навальний допоміг.