Популярна українська виконавиця Тіна Кароль похвалилася черговою творчістю фанатів на її честь.

Відповідний Відеоролик співачка опублікувала на своїй сторінці в Facebook Instagram.

У соціальних мережах Тіна Кароль щодня показує уривки зі свого повсякденного життя, зйомок на телешоу і в кліпах. Але крім життя і творчості виконавиця не забуває показувати шанувальникам творчість своїх фанатів. Вона регулярно публікує картини, написані на її честь, а також смішні відеопародії.

Нещодавно Тіна Кароль похвалилася в історіях картиною Дніпровського художника Сергія Тихова, який зобразив портрет співачки маслом на полотні. Картина вийшла настільки неймовірною, що виконавиця навіть повісила її у себе вдома.

Вона розмістила величезне полотно в одній з кімнат, оточивши оригінальними світильниками. Кароль не змогла підібрати інших слів, крім як: "Вона неймовірна ... Як можливо, так красиво ... Просто захват... Спасибі велике". Дівчина зазначила, що картина була для неї приємним сюрпризом і що художник приділив багато часу деталям.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України
Показати ще

Варто відзначити, що картина цього художника вже мелькала в історіях співачки. Вона опублікувала фото, на якому Сергій Тихов їде з її портретом в ліфті.

Сторіс Тіни Кароль / скріншот
Сторіс Тіни Кароль / скріншот

Нагадаємо, що Тіна Кароль підкорила найгарячішими вбраннями на"Голос країни". Шанувальники Тіни Кароль вирішили порівняти її найрозкішніші вбрання.

Як повідомляв портал Знай.иа, Тіна Кароль вперше заговорила про їх з Даном Баланом романі: "Покинула чат". Співачка вирішила по-своєму відповісти на коротеньке інтерв'ю.

Також Знай.иа писав, що Тіна Кароль станцювала на ліжку в одній білизні.