У вівторок, 2 лютого, в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі окупанти чотири рази порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС у соцмережі Facebook.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", біля Кримського, бойовики відкривали вогонь з підствольного гранатомета, а поблизу Південного – з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Неподалік від населеного пункту Шуми збройні формування РФ вели в бік українських позицій прицільний снайперський вогонь. Внаслідок пострілу снайпера отримав важке поранення наш військовослужбовець. Захиснику було оперативно надано медичну допомогу, але врятувати його не вдалося.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", російсько-окупаційні війська відкривали прицільний вогонь з автоматичного станкового та станкового протитанкового гранатометів поблизу Павлополя.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Також у районі проведення ООС виконують завдання й інші складові сил оборони. 2 лютого сапери ДСНС розмінували майже 6 гектарів території та передали на знищення 69 вибухонебезпечних предметів.

скріншот поста в Facebook

скріншот поста в Facebook

Нагадаємо, путінські бойовики наплювали на всі правила і "накрили" українських героїв вогнем, є поранені.

Як повідомляв портал Знай.uа, талановитий конкурент Ями і Кухар пішов на Донбас захищати Україну: міг стати відомим хореографом.

Також портал Знай.uа писав, що українські воїни стали рятівниками для дівчинки з інвалідністю та її родини: "Підтримка важлива".