Наталя Могилевська піснею згадала Кузьму Скрябіна.

Пройшло рівно шість років від загибелі українського співака Кузьми Скрябіна. 2 лютого 2015 року Андрія Кузьменка не стало. Того дня музикант загинув у автокатастрофі. В річницю смерті зіркові друзі Кузьми вшановують його пам’ять.

Наталя Могилевська вшанувала Скрябіна піснею, яку присвятила йому. Співачка поділилася в Instagram відео прем'єри цієї пісні, яка відбулась ще у 2018 році.

"Я дуже щаслива, що ми записали її, тому що всі, хто працювали над цим проєктом, дуже класно знали Кузьму. Всі ми розуміємо, що сьогодні він так дуже багато хотів би сказати про те, що зараз відбувається в Україні. Хотів би сказати, але не може. Як це можна виразити? Є мова, яку розуміють всі - мова жестів. І є люди які користуються цією мовою все життя. Це нібито лист від Кузьми, як я це відчуваю. Від його імені лист до України", - каже співачка.

Могилевська назвала Кузьму "персональний Jesus".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Дивись який веселий і світлий твій персональний Jesus із крилами журавля. Тебе закриє від вітру", - прокоментувала Наталя Могилевська відео.

Наталя Могилевська, скрін з Instagram
Наталя Могилевська, скрін з Instagram

Нагадаємо, Могилевська зворушила архівами з Кузьмою Скрябіним в роковини його загибелі

Як повідомляв портал Знай.ua, Пономарьов вшанував пам'ять покійного Скрябіна

Також Знай.ua писав, українці згадують загиблого 6 років тому Скрябіна