У вівторок, 2 лютого, стало відомо про смерть відомого американського актора Хела Холбрука, який знявся в серіалі "Сини анархії" та фільмі "В диких умовах".

Актор помер у віці 95 років. Однак причина його смерті не уточнюється. Про це повідомляє газета New York Times.

Весь світ запам'ятав Холбрука за роллю письменника Марка Твена. Артист, зокрема, зображував автора у власному телешоу "Марк Твен сьогодні!", за яке отримав статуетку "Тоні" в 1966 році.

Хел Холбрук в 1973-му, фото Jerry Mosey/Associated Press
Хел Холбрук в 1973-му, фото Jerry Mosey/Associated Press

У 2008 році Холбрук був номінований на премію "Оскар" за роль другого плану в роуд-муві "В диких умовах". На той момент він був найстарішим з усіх акторів, які коли-небудь отримували номінацію в цій категорії.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Хел Холбрук також знявся в таких фільмах, як "Вся королівська рать", "Туман", "Велика біла надія", "Чайка На ім'я Джонатан Лівінгстон", "Вища сила", "Джулія", "Викрадення президента" і "Калейдоскоп жахів".

Крім цього, актор встиг взяти участь у серіалах "Клан Сопрано", "Королева екрану" та "Швидка допомога". За свою кар'єру він виграв чотири телевізійні премії "Еммі".

Нагадаємо, нещодавно стало відомо про смерть одного з творців культового комедійного мультсеріалу "Сімпсони" Марка Вілмора. Сценарист "Сімпсонів" пішов з життя в суботу, 30 січня.

Як повідомляв портал Знай.uа, у понеділок, 1 лютого, не стало одного із засновників легендарного британського гурту The Animals Хілтона Валентайна.

Також портал Знай.uа писав, що коронавірус забрав життя "батька" культових трюків Джеймса Бонда. Ремі Жюльєн був постановником автотрюків для шести фільмів бондінани.