Могилевська з тремтінням у голосі згадала Скрябіна

Пройшло рівно шість років від загибелі українського співака Кузьми Скрябіна. 2 лютого 2015 року Андрія Кузьменка не стало. Того дня музикант загинув у автокатастрофі. В річницю смерті зіркові друзі Кузьми вшановують його пам’ять.

Наталя Могилевська, скрін зInstagram
Наталя Могилевська, скрін з Instagram

У Міносвіти попередили про шахраїв: "Вас турбує Сергій Шкарлет"

У Міністерстві освіти і науки України повідомили про телефонних шахраїв, які телефонують до різних навчальних закладів. За інформацією відомства, останнім часом до них все частіше стали надходити скарги про телефонних шахраїв: невідомі особи телефонують педагогам, державним службовцям та іншим людям, представляючись міністром освіти і науки України Сергієм Шкарлетом.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Сергій Шкарлет / фото: t.me/SerhiyShkarlet
Сергій Шкарлет / фото: t.me/SerhiyShkarlet

Лобода одягла паранджу, але не змогла приховати кругленький живіт

Сестра Лободи спантеличила знімками у "вагітному" одязі. Молодша сестра Світлани Лободи Ксенія відпочиває зі своїм чоловіком в Об'єднаних Арабських Еміратах, звідки постить в Instagram яскраві фото.

Світлана та Ксенія Лобода, фото: Instagram
Світлана та Ксенія Лобода, фото: Instagram

"Випадки Covid-19 зменшилися втричі", - Степанов

Захворюваність на коронавірус йде на спад. Кількість нових випадків Covid-19 в Україні майже втричі менша порівняно з груднем. Це результат реалізації стратегії Міністерства охорони здоров'я, і вакцинація в цій стратегії – один з цілого ряду дієвих інструментів.

Максим Степанов, фото з Facebook
Максим Степанов, фото з Facebook

Путінські снайпери важко поранили захисника України

У вівторок, 2 лютого, в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі окупанти чотири рази порушили режим припинення вогню. Про це повідомляє прес-центр штабу ООС у соцмережі Facebook.

українські військові, фото з Facebook
українські військові, фото з Facebook