Куратор студії "Квартал 95", актор і друг президента України Володимира Зеленського Євген Кошовий став гостем на передачі Олександра Еллерта та Андрія Рибака "Але це не точно".

Кошовий надав їм свій телефон і вони розбирали Direct Instagram і відповіли на найяскравіші, колючі і не тільки повідомлення, які там знайшли.

Кошовий після перемоги Еллерта на" Холостячці " викликав хвилю гніву серед глядачів і за це образи отримав не тільки він. Також Сашу ображали і в повідомленнях Євгена, після того, як він репостнув сторіс сценариста.

У повідомленні Еллерта назвали лохом.

Однак образи дістаються і особисто Кошовому. Так, незнайома дівчина залишила коротке повідомлення:"Ти гівно". Воно дуже повеселило хлопців, вони помітили, що вона також підписана на Цибульську і припустили, що їй теж прилітали від цієї шанувальниці такі повідомлення.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Були й повідомлення, де у відповідях на сторіс люди називали Кошового "Тостяком", "Тупарем".

Крім того, у нього в повідомленнях хлопці побачили нібито від ПриватБанку, але це були шахраї. Кошовий попередив усіх, щоб вони були пильні і розповів про ще один вид шахрайства.

Так, шахраї взяли відео Євгена Кошового з 2019 року, коли комік розігрував подарунки. З нього вирізали шматочок і просили перерахувати 8 тисяч гривень

"І з людей качали гроші. Ти розумієш скільки сипалося тоді в директ: ви шахраї, віддайте гроші, ви гівно, як можна знущатися над людьми? Я ще раз кажу: ніколи в житті ніхто собі такого не дозволяв, крім цих шахраїв, які Вас розводять. Не ведіться на тупий розлучення " - говорить Кошовий.

Нагадаємо, Кошовий з "Кварталу 95" показав свій великий животик Еллерту і рибалці.

Як повідомляв "Знай.uа", Кошовий з "Кварталу 95" підвищив на дружину голос через пельменів.

Також "Знай.uа" писав, що Кошовий з " Квартал 95 "похвалився" космічним " сніданком.