Обранець "Холостячки" Ксенії Мішиної і сценарист "Квартал 95", Олександр Еллерт вирішив взяти дітей в міні-пригода і навіть купив їм їжу з популярної мережі фастфуду.

Відео "злочину" з Stories Instagram Еллерта опублікували у фан-пабліку"Холостячки". На ролику Саша показує, як проводить час зі своєю донькою Елею і сином Ксенії Платоном.

Еллерт хвалиться, що пригостив дітей курочкою з фастфуду. Однак із задоволенням їла таке частування тільки Еля, а Платон сидів з незадоволеним обличчям. Причиною стало те, що дівчинка замовила собі негострі крильця, а хлопчик – гострі і вони не сподобалися йому.

При цьому ще під час проекту Ксенія була дуже категорична в питання шкідливої їжі для дітей і зазначила, що дуже рідко дозволяє Платону газовану воду, чіпси або фастфуд.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Раніше ми розповідали, що Олександр Еллерт виступив з несподіваною ініціативою. А саме додати в тиждень ще один вихідний.

"Ненавиджу понеділок. Величезний % людей не люблять понеділок... Не, напевно є всього 1% які люблять... це ось ці, з ким ти сперечаєшся, що з Понеділка бігати почнеш або в спорт зал підеш, - пише Еллерт.

Саша вважає, що не любов до понеділка йде з дитинства і зазначив, що деякі засмучуються вже з п'ятниці, що скоро понеділок.

Нагадаємо, як Еллерт сходив з розуму до знайомства з Мішиною, показував гусака і крутив дупою.

Як повідомляв "Знай.uа", кинутий холостячкою Мішиною Льоша Тригубенко розповів про свої страждання.

Також "Знай.uа" писав, що Мішина з Еллертом за контрактом, ведучий відповів на головне питання про Холостячку.