Відомий український продюсер, реп-виконавець і чоловік співачки Насті Каменських Олексій Потапенко (псевдонім Потап) часто балує своїх шанувальників крутими публікаціями в Instagram.

Нещодавно 39-річна знаменитість розмістив на своїй сторінці в соцмережі фотографію, на якій він зображений з актором "Кварталу 95" і другом президента Євгеном Кошовим. У підписі до знімку Потап поділився враженнями від нового сезону "Ліги сміху". Мабуть, чоловік Каменських склав гумористу компанію в ролі ведучого шоу.

"ОтроЖеня і я! Обожнюю Лігу Сміху, тепер вона в 2 рази смішніша в парі з моїм улюбленим ведучим Євгеном Кошовим, а як ви думаєте, хто нові судді?" - написав реп-виконавець.

"І в два рази блискучиша 😂😂😂 можна на сафітах блискуче 👏👏👏 Стоячи! 😉", "Завжди дивлюся Лігу сміху бо це заряд позитиву та енергії, а з вами буду дивитися з ще більшим задоволенням 💕💚❤️", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Потап і кошовий, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Потап дозволив "блондинці" облизати себе на очах у Насті: "Це любов".

Нагадаємо, Настя Каменських вигнала Потапа на мороз без куртки: "Ловіть!"

Як повідомляв портал Знай.uа, Потап грубо відповів українцям: "Не ваші проблеми!"

Також портал Знай.uа писав, що незадоволена Каменських поскаржилася на зиму, знайомо кожному: "Коли вже літо?"