Відома українська телеведуча Регіна Тодоренко розповіла шанувальникам про недавній відпочинок на Балі.

Детальніше про це дівчина написала на своїй сторінці в Instagram.

Регіна Тодоренко славиться завдяки шоу "Орел і Решка", де вона була ведучою близько 4 років. Через це телеведучу складно здивувати в питаннях комфорту в готелях. І тим не менш, на цей раз Регіна Тодоренко і Влад Топалов потрапили у воістину круте місце, від якого навіть завзята мандрівниця була в захваті.

Ведуча розповіла, що вони 4 дні відпочивали в одному з готелів на Балі, від якого вона була в захваті. Вона відзначила чудову роботу персоналу: "Дитина зі сніданку жодного разу не повернуася з порожніми руками: то розфарбовки, то паперовий літачок, то диплодок, то тиранозавр)".

Крім цього, на приліжкових столиках в номері у неї завжди стояли живі квіти, є невелика бібліотека, в якій можна знайти цікаву дитячу літературу. Для дорослих на території облаштований піщаний басейн, а для діток – лагуна з океанічною водою.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

На додаток до своєї розповіді телеведуча опублікувала яскравий знімок з відпочинком, на якому постала разом з чоловіком Владом Топаловим. Зіркова пара пробіглася по океанічному узбережжю в купальниках, тримаючись за руки.

У коментарях фанати також не залишилися байдужі, залишивши масу позитивних слів на адресу телеведучої і її коханого. Багато також відзначили струнку фігуру Тодоренко.

Нагадаємо, що Регіна Тодоренко поділилася відео, на якому з'явилася тільки що вийшовши з душу.

Як повідомляв портал Знай.иа, Регіна Тодоренко похвалилася розкішною фігурою, позуючи на пляжі.

Також Знай.иа писав, що Регіна Тодоренко зізналася в коханні, і це не Топалов.