Сергій Бабкін опинився в омріяному тренерському кріслі та вже встиг отримати травму "на репетиції".

Український музикант, актор, автор пісень, а також учасник колективу "5'Nizza" і тренер шоу "Голос країни" Сергій Бабкін часто радує багатотисячну армію шанувальників яскравими фото і відео в Instagram.

Цього разу музикант поділився радісною новиною - він став тренером "Ліги сміху" у новому сезон "Битва титанів".

Сергій Бабкін зізнався, що мріяв опинитися у цьому тренерському кріслі та дуже тішиться, що бере участь у такому сильному сезоні.

"Ліга Сміху" - це центр гумору, який я обожнюю. Саме тут сплітаються енергії, які мають цілющі властивості, тому ми тут все апріорі довгожителі", - написав співак.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Музикант також оприлюднив серію фото зі зйомок. шоу.

Водночас дружина співака Сніжана Бабкіна у свох Instagram-сторіз пояснила, звідки у нього на лобі шрам біля брови.

За словами Сніжани, Сергій відправляв пародії своїм командам, щоб вони краще його пізнали. І під час однієї з них нігтем зробив собі глибоку подряпину. Вона назвала поранення Бабкіна "жертвою заради мистецтва".

"Це дуже смішна історія. Сергій став тренером нової "Ліги сміху". Він своїм командам відправляв смішні відео, пародії, щоб вони краще його пізнали. І в одній пародії він інтенсивно стукав пальцем по лобі. А в Харкові не встиг зробити манікюр, тому нігтем зробив собі глибоку подряпину... Знаєте, ці жертви заради мистецтва", – розповіла Сніжана.

Нагадаємо, Сергій Бабкін прилетів до Відня і готується до операції

Як повідомляв портал Знай.ua, Сергій і Сніжана Бабкін покинули Україну

Також Знай.ua писав, Сніжана Бабкіна розкрила шанувальникам головний секрет правильних медитацій.