Українська співачка Світлана Лобода похвалилася перед фанатами кадрами зі зйомок нового сезону шоу "Голос. Діти".

Відповідне відео співачка опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Кілька днів тому Світлана Лобода повідомила про своє повернення на російське шоу "Голос. Діти", з якого кілька років пішла зі скандалом. Вона сидітиме у складі зіркового журі нарівні з Єгором Крідом і Бастою, обираючи найкращі дитячі голоси.

Таке повернення щиро обрадувало фанатів шоу і його майбутніх учасників. Сама ж Світлана Лобода довгий час відмовлялася знову сідати в суддівське крісло, проте під тиском шанувальників все ж погодилася.

Нещодавно виконавиця опублікувала кадр зі зйомок пісенного конкурсу, перший випуск якого вийде аж 12 лютого. На відео-бумеранзі зірка постала в темно-синьому комбінезоні, всипаному паєтками, і доповненому широким шкіряним поясом. Увагу привертає і глибоке декольте, яке доходить до талії. Завершенням образу стали чорні босоніжки на високих підборах і довгі сережки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Шанувальники розійшлися в думках щодо участі Лободи в новому сезоні проекту, а також піддали критиці її фігуру.

Нагадаємо, що на пісенний конкурс" Голос Країни " повернеться українська виконавиця Міла Нітіч.

Як повідомляв портал Знай.иа, Світлана Лобода і її сестричка Ксенія захоплюють шанувальників стрункими фігурами.

Також Знай.иа писав, що улюбленцю Лободи довелося видалити середній палець після непристойних жестів.