Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

А нещодавно коханий чоловік знаменитості, продюсер і репер Потап виставив стильний кадр з одного з шоу-румів, примірявши брючний костюм чорного кольору, а також білу сорочку і кросівки. Так, артист посміхався на камеру, вирішивши видати кілька власних секретів успіху. Олексій зазначив, що коли йому важко, він просто робить подолання перешкод своєю нормою.

Потап зізнався, що варто виходити зі своєї зони комфорту, щоб домагатися успіху. Виконавець запропонував всім, хто соромиться танцювати вийти на танцпол і запалити, а тим, що боїться сцени - виступити на одному зі стендапів. Репер додав, що без стресу не можна домогтися впевненості, тому так важливо навчитися якісно долати труднощі.

"Важко? Зробіть подолання перешкод своєю нормою!

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Ідіть проти течії. Не хочете вставати рано - вставайте, не любите танцювати - розривайте танцполи, зіщулюєтеся при думці про сцену - наваліть стендап на відкритому мікрофоні!

Стрес? О Так!

Але подолання стресу зведене в щоденну норму виростить в Вас впевненого і позитивно мислячого супергероя, спробуйте, але не звикайте до стресу, це теж залежність, долайте стрес і дозволяйте собі від нього відпочити,балансуйте і рухайтеся вперед і вгору🚀"