Підкорювати зіркових наставників "Голосу країни" прийде онука експрезидента України Віктора Ющенка, яка виконає знаменитий хіт Kazka.

На сцену "Голосу країни" мріють потрапити найталановитіші та найбільш професійні вокалісти не лише з України, а й зі всього світу. Та потрапити на шоу не так просто.

Вже цієї неділі, 7 лютого підкорюватиме сцену відомого шоу Доменіка Ющенко - онука четвертого президента України. Про це йдеться в анонсі випуску, розміщеному на офіційній сторінці проєкту "Глос країни" в Instagram.

"В мене є з кого брати приклад - це мій дідусь. Він зробив внесок в історію України. А я б хотіла зробити свій внесок в музичну історію України. 7 років мого життя головною мрією був "Голос". Я мрію, щоб мій дідусь побачив мене на сцені "Голосу" і щоб він мною пишався, - каже Доменіка Ющенко.

Онука Ющенка заспіває відомий на весь світ хіт гурту Kazka "Плакала".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Чи вдасться онуці Ющенка розвернути тренерські крісла - глядачі зможуть дізнатися вже цієї неділі, 7 лютого.

Нагадаємо, хлопець підкорив українців чуттєвим виконанням The Weeknd на "Голос країни"

Як повідомляв портал Знай.ua, нестандартна співачка підкорюватиме "Голос країни"

Також Знай.ua писав, юний блогер підкорив Україну на "Голосі" піснею про кохання