Відома українська телеведуча Леся Нікітюк продовжує радувати величезну аудиторію шанувальників в соціальній мережі Instagram відвертими і яскравими знімками.

За її життям стежать більше 3,5 мільйонів чоловік, з якими вона продовжує ділитися фотографіями з відпочинку на Мальдівах. В основному це знімки в купальниках, в яких Нікітюк демонструє свою хорошу фігуру. Сьогоднішній день, 4 лютого 2021 року, не виняток. Однак крім напівоголеного фото, Леся заговорила про те, що" пише " книгу.

"..... я вже пишу книгу, яку колись прочитаю і пригадаю ці божевільні події які відбуваються зі мною останні 5 днів🌚 а назву я цю книгу "кривавий Автограф" я думаю буде кілька томів", — написала вона в підписі до публікації.

Леся Нікітюк, скріншот: Instagram
Леся Нікітюк, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Я б купила таку книгу, думаю почитати буде що 😅", "Київ вже сумує за тобою)", "Або розгляньте назву "Найдовші ноги України", "Просто немає слів, вогонь🔥 🔥 🔥", "Візуально все виглядає дуже гідно", "Це кому ж така краса дістанеться", — написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Никитюк)
Коментарі, скріншот: Instagram (Никитюк)

Нагадаємо, "Холостячку" Нікітюк застали в обіймах лисого, який нещодавно кинув свою дружину

Як повідомляв "Знай.ua", Леся Нікітюк повністю оголила груди заради схуднення: "-5 см в об'ємі"

Знай.ua писав, напівгола Нікітюк втерла ніс Каменських і показала "попу як у Кім": "Позашлюбна сестра?"