Український виконавець, автор пісень, музичний продюсер і актор Олексій Завгородній - Позитив - є учасником групи MOZGI і після десяти років в колективі "Время и Стекло" разом з Олексієм Потапенко виступає ведучим подкасту 2popodcast.

За його життям в соціальній мережі Instagram стежать понад 620 тисяч осіб, з якими він частенько ділиться всілякими фото і відео. Зараз він поділився з шанувальниками несподіваним фото. Його ззаду обійняв популярний радянський і український журналіст, а також ведучий програми "В гостях у Дмитра Гордона" Дмитро Гордон.
Цій людині вдалося записати близько тисячі інтерв'ю зі всілякими популярними політиками, артистами, режисерами, спортсменами і громадськими діячами.

"Кльова маска в інсті! Обіймайтеся і любіть один одного, але головне з Гордоном @gordondmytro", - написав Олексій Завгородній у підписі до публікації.

Позитив, скріншот: Instagram
Позитив, скріншот: Instagram

"А вусики виросли трохи🥺", "Занадто милий🥺❤", "Натуральна маска", "Пацану потрібна допомога, інакше виросте гангстер😅", "Ти - сонечко ☀️🤧💓", "Чекаємо фото з Надею 🤫🙂", — написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram (Позитив)
Коментарі, скріншот: Instagram (Позитив)

Нагадаємо, кинутий Дорофєєвої Позитив спробував помолодшати і став посміховиськом для українців: "Штольню спой"

Як повідомляв "Знай.ua", Позитив з "Время и Стекло" і Андраде стануть новими ведучими "Орла і Решки": "2021-ий тільки почався"

Знай.ua писав, Позитив з "Время и Стекло" покидає Україну