Старша донька Віталіни Ющенко, онука третього президента України Віктора Ющенка, який керував країною з 2005 по 2010 роки, нещодавно відсвяткувала 19-річчя. Домініка активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram, виставляючи кадри з особистого життя.

Цього разу 19-річна красуня поділилася з підписниками чудовою новиною – вона пройшла кастинг і братиме участь у популярному вокальному шоу "Голос країни: Перезавантаження".

Так, вже цієї неділі вся країна почує, як співає на сцені онука екс-президента. Цілком можливо, їй вдасться підкорити своїм талантом тренерів, які будуть повернені до неї спиною і не зможуть знати, хто ж Домініка насправді.

На останньому опублікованому фото дівчина позує в будівлі телеканалу "1+1".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Домініка Ющенко, фото з Instagram

"Розумниця 👍❤️", "З Богом 🤞❤️", "Підтримую 👍", "Тримаємо кулаки ✊", "Все вийде!) 💖💘" - зазначили в коментарях під публікацією користувачі соцмережі.

скріншот коментарів

скріншот коментарів

Нагадаємо, 19-річна онука Віктора Ющенка опиниться за спиною Олега Винника.

Як повідомляв портал Знай.uа, у родині Ющенка велике горе, не стало рідної людини: "Хтось відкусив шматочок серця".

Також портал Знай.uа писав, що донька і онука Ющенка вразили неймовірною схожістю: очі президента і губки бантиком.