На сцені " Голос країни"постарається підкорити суддів співачка Міла Нітіч. Вона зважилася прийти на сцену цього проекту вдруге і сподівається, що їй допоможуть у перезавантаженні кар'єри. Про це розповіли в промо-ролику в Instagram.

"Вже цієї неділі на сцені Голосу виступить співачка Міла Нітіч🎉 @mila_nitich_official вже вдруге прийде на "Голос країни", щоб проект допоміг дівчині у власному перезавантаженні кар'єр кур'єри. Чи зможе вона підкорити тренерів – стане відомо вже зовсім скоро. Дивись #голоскраїни11 щонеділі о 21: 00 на каналі "1+1". # перезавантаження", - сказано в повідомленні.

Сама Міла розповіла, чому зважилася на такий несподіваний, але сміливий крок.

"Спочатку є тандем, спочатку є запал, ви працюєте, Вам все подобається. Поступово ти стаєш заручником певного образу", - каже дівчина.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше ми розповідали, що підкорювати зіркових наставників "Голоси країни"прийде внучка експрезидента України Віктора Ющенка, яка виконає знаменитий хіт Kazka.

На сцену "Голосу країни" мріють потрапити найталановитіші і професійні вокалісти не тільки з України, а й з усього світу. Але потрапити на шоу не так просто.

Раніше ми повідомляли, внучка Ющенка підкорюватиме "Голос країни".

Як повідомляв "Знай.uа", 45-річна Могилевська перехитрила Потапа і Кароль на "Голосі країни".

Також "Знай.uа" писав, що Лобода заінтригувала сюрпризом на " Голос. Діти".