Зовсім недавно стало відомо, що колишній чоловік загиблої від онкології співачки Жанни Фріске шоумен і телеведучий Дмитро Шепелєв стане батьком вдруге.

Про це телеведучий повідомив в інтерв'ю Peopletalk. Його кохана Катерина Тулупова зараз вагітна, з нею вони виховують двох дітей. І якою б радісною новиною це не було для Шепелєва і його коханої, батько Жанни Фріске вкрай негативно відреагував на новину про поповнення в родині шоумена.

"Він мене і сім'ю позбавив всього в цьому житті! Я бажаю йому, щоб він здох, а не того, щоб знати, діти у нього там чи ні...він ніколи не буде м'якше, така людина. Мені важко, розумієте? Коли у тебе є частинка твоєї дитини, а тобі його не дають. Нехай народжує, що хоче робить ... мене взагалі не цікавить Шепелєв, лише мій онук!", - заявив Володимир Борисович по телефону виданню"Звездач".

Батько Жанни Фріске про поповнення в родині Шепелєва, скріншот: Telegram
Батько Жанни Фріске про поповнення в родині Шепелєва, скріншот: Telegram

"Найголовніше почуття-це, звичайно, велика радість. Ніяке інше подія в житті порівняти з цим я не можу. Я просто дуже щасливий. У день, коли ми з Катею дізналися про те, що станемо батьками, Я відчував одночасно запаморочення і легкість. Приголомшливо!", - говорив Дмитро Шепелєв, розповідаючи про вагітність Катерини Тулупової.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Батько Жанни Фріске, скріншот: Youtube
Батько Жанни Фріске, скріншот: Youtube

Нагадаємо, колишній Жанни Фріске Шепелєв стане батьком вдруге: "Буде ритися в моїх речах, ревіти ночами"

Як повідомляв "Знай.ua", вдівець Шепелєв зізнався в помилках з дитиною Фріске

Знай.ua писав, вдівець Жанни Фріске Шепелєв уколовся про апетити дружини-мільйонерки: "Термінова допомога..."