В інтернеті безліч новин про те, як шахраї користуються довірою і недосвідченістю пенсіонерів в тих чи інших питаннях.

Літні люди раз у раз потрапляють в руки зловмисників, після чого втрачають коштовності, нерухомість або великі суми грошей. На акаунті "Мосленты" у Telegram з'явилася новина про те, як 86-річна пенсіонерка відкрила рахунок у банку, однак карту так і не отримала.

Вся справа в тому, що співробітниця відділення, куди прийшла Літня жінка, вирішила таким чином заробити більше коштів і протягом трьох років знімала гроші з цієї карти. Але обман все ж з'ясувався. Це сталося, коли 86-річна бабуся вирішила закрити рахунок, а грошей на ньому раптово не виявилося.

Новина про пенсіонерку, скріншот: Telegram
Новина про пенсіонерку, скріншот: Telegram

Подібне відбувалося з пенсіонеркою з Воронежа, де 37-річна співробітниця банку знімала гроші в період з 2018 по 2019 роки. Вона була матеріально відповідальною особою і мала доступ до розрахункових рахунків клієнтів. Вона побачила по базах даних, що 81-річна жінка з 2014 року не зверталася в банк, туди лише надходили її пенсійні виплати.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Згодом співробітниця банку підробила підписи бабусі і касира в касовому ордері і знімала грошові кошти клієнтки по частинах: готівкою або переводила на рахунки знайомих, яким заборгувала велику суму. Літня жінка дізналася про це, коли підключила послугу SMS-оповіщення про рух коштів на карті.

Нагадаємо, 79-річна жінка з втратою пам'яті пішла з дому і не повернулася: тіло знайшли в ставку після довгих пошуків

Як повідомляв "Знай.ua", в Харкові вірний Голуб прилітає до пенсіонера в лікарню: людям плювати

Знай.ua писав, українською пенсіонерам розповіли, де можна отримувати виплати крім Ощадбанку