Популярна українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куєк), яка зараз будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує багатомільйонну армію шанувальників новими публікаціями.

Нещодавно 42-річна зірка вперше за тривалий час вирішила відвідати Київ, де зустрілася з мамою і братом. Кароліна вже повернулася в російську столицю, щоб там далі займатися творчістю.

Цього разу знаменитість поділилася в своїх Insta Stories новим відео з Москви, знятим на телефон. Так, на ролику можна побачити вид з вікна автомобіля Лорак на красиву будівлю. Мабуть, це собор у центрі міста. У підписі до відео артистка побажала своїм підписникам гарного вечора.

скріншот з Insta Stories Ані Лорак

скріншот з Insta Stories Ані Лорак

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Ані Лорак прогулялася Києвом у пуховику за 10 мінімалок: "Ну і морозець". Знаменитість показала, як прогулялася біля пасажу поруч з брендовими магазинами люксових товарів. Там зірка і зробила кілька кадрів зимового Києва.

Нагадаємо, Ані Лорак поскаржилася на холод і мінусову температуру повітря в Москві.

Як повідомляв портал Знай.uа, щаслива Ані Лорак поділилася довгоочікуваною новиною: "У нас все добре".

Також портал Знай.uа писав, що гардероб Ані Лорак розібрали в мережі: курточка за 100 тисяч гривень і кепка за 300.