Лобода з Крідом запалили у TikTok, влаштувавши "брудні танці".

Зірка російської естради Світлана Лобода повернулася на російське шоу "Голос. Діти", з якого кілька років пішла зі скандалом. У 2019 році співачка покинула шоу після скандалу з донькою Алсу - було виявлено накрутку голосів на користь підопічної Лободи.

Повернувшись у дитяче пісенне шоу через 2 роки, Лобода вже встигла встряти в новий скандал, "відзначившись" занадто відвертим вбранням.

Її колега по шоу, популярний російський співак Єгор Крід, який є іконою для дівчаток-підлітків, також вляпався у скандал на "Голос. Діти".

Крід обурив користувачів мережі фотографією зі зйомок шоу, яку виклав у своєму Instagram-акаунті. На фото співак показав середній палець.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Втім, схоже, що російські зіркові тренери не надто переймаються думкою громадськості і продовжують епатувати публіку, навіть не намагаючись бути трохи скромнішими з огляду на участь у дитячому проєкті.

Цього разу зірки російської естради затанцювали разом, змагаючись у вихилясах. Лобода не упустила можливості потрясти дупою на камеру, поки Крід почісував собі причинне місце.

Відео Крід виклав у TikTok, а Лобода продублювала в себе в Instagram - дивіться дітки та вчіться.

Нагадаємо, Лобода заінтригувала сюрпризом на "Голос. Діти"

Як повідомляв портал Знай.ua, Лобода прийшла на "Голос. Діти" в декольте до пупка

Також Знай.ua писав, улюбленцю Лободи довелося видалити середній палець після непристойних жестів.